Kent u het technologische proces en de kwesties die vergen aandacht van afval plastic korreling?

September 18, 2019

Met de ontwikkeling van de industrie, verspil allerlei zijn plastic producten duizenden huishoudens ingegaan, en met het meer en meer plastic afval ook plastic korrelingsprocédé en weten de kwesties het die vergen aandacht u? More.All kunnen de soorten plastic verpakking, plastic containers, plastic speelgoed en kantoorbehoeften, plastic schoenen, plastic shell van huistoestellen, autobumpers, plastic pijpen, industrieel afval etc., overal worden gezien, veroorzakend grote milieuvervuiling. Het recycling van afvalplastieken is voordelig aan milieubescherming en middelbesparing. Zij worden opnieuw gerecycleerd en, gekorreld of gewijzigd en, en kunnen worden gebruikt opnieuw om plastieken te maken gekorreld.

 

I. kenmerken van afvalplastieken

 

De afvalplastieken kunnen in drie types volgens de gelegenheden worden verdeeld waarin zij worden geproduceerd:

 

1. Het schroot dat in het productieproces wordt geproduceerd, dat vrij schoon, minder het verontreinigen is en onzuiverheden, zoals filmproductie beneden de maat, snijkant, lood materiële of ongeschikte producten in de productie van pijp en profiel, onvolledige delen in de injectieproductie, enz. bevat;

 

2. Gebruikt plastic afval met enig materieel systeem, zoals gedemonteerde pijpen, deuren en Vensters, verpakkingsmaterialen of andere afval plastic producten die strikt volgens harstypes worden gesorteerd;

 

3. Gemengde afvalplastieken die moeilijk zijn te onderscheiden of niet bij allen, zoals multilayer mede-uitgedreven samengestelde films, plastic producten met deklaag, samengestelde producten van plastieken en andere materialen, enz. kunnen worden gescheiden.

 

De verschillende types van afvalplastieken hebben verschillende kenmerken. Bent u op de hoogte van de het het korrelen procédé en kwesties die vergen aandacht voor onzuiverheden en afvalplastieken? Kent u het technologische proces en de kwesties die vergen aandacht van korreling van afvalplastieken? Minder dan 0.Do kent u het technologische proces en de kwesties die aandacht voor korreling van resterende materialen en andere gebruikte producten vergen die afvalplastieken bevatten die omhoog voor een bepaalde periode zijn opgestapeld? Aan zero.1% ~ 0.5%.And gemengd met aluminium, doek en document de plastic onzuiverheden die van het samenstellingsafval bevatten procédé en kwesties die van de afval de het plastic korreling vergen aandacht kent u? Het neigt te zijn meer dan 10%.

 

Voor gebruikt afval zullen de plastic producten, volgens het gebruik van verschillende voorwaarden, ultraviolette straling, hitte, zuurstof het verouderen gevolgen bevatten, verontreinigende stoffen die door het effect worden geproduceerd. De verschillende vormen van afvalplastieken, nadat het verpletteren van de bulkdichtheid van het materiaal een groot verschil heeft, film, blad, vlakke draad die materiële volumedichtheid verpletteren is klein, is dit in het afval het plastic recyclingskorreling het voeden proces moet worden overwogen.

 

Ten tweede, afval plastic voorbehandeling

 

Afvalverpakkingsmaterialen van het afval, zoals de verpakking van zakken, het winkelen zakken, flessen, blikken, dozen en plastiek van de afval het landbouwfilm, vóór te verwerken korreling. Het voorbehandelingsprocédé omvat classificatie, het schoonmaken, hoofdzakelijk het verpletteren en het drogen.

 

De baan van classificatie moet de diverse soorten afval plastic producten volgens het type van grondstoffen en de vorm van de producten classificeren. Het sorteren volgens het type van grondstoffen vereist bekwame kennis van het identificeren van plastic verscheidenheden. Het doel om te sorteren is de slechte prestaties van gerecycleerde materialen te vermijden die door de onverenigbaarheid van verschillende types van polymeren worden veroorzaakt. Volgens de vorm van de produktenclassificatie is het afval te vergemakkelijken het plastic het verpletteren procédé kan regelmatig worden uitgevoerd, omdat de film, de vlakke zijde en de stof die door het verpletterende materiaal en één of andere dikke muur wordt gebruikt, harde producten tussen het verpletterende materiaal vaak niet elkaar kunnen vervangen.

 

Er zijn drie processen om vóór korreling schoon te maken en te verpletteren.

 

1.Cleaning alvorens te verpletteren procédé

 

De grote afval plastic producten zonder ernstige verontreiniging en complexe structuur zouden moeten eerst worden schoongemaakt en dan, zoals autobumpers, dashboards, recyclingsdozen, platen, enz. worden gebroken.

 

Doorweek eerst met detergent water, dan verwijdert de spoeling met schoon water, en droogt aan de lucht. wegens de grote grootte en kan niet in de maalmachinevultrechter van de grotere delen worden gezet, zou ruwe gebroken en toen boete moeten zijn gebroken, op uitdrijvingsgranulator het voeden worden voorbereid. Kent u het de korrelingsprocédé en kwesties die vergen aandacht voor de plastieken van het kwaliteitsafval om gerecycleerde korrel te verzekeren? , droog zou moeten zijn na het fijne verpletteren, vaak gebruikend een roterende droger met het verwarmen van tussenlaag, tussenlaag in de oververhitte stoom, terwijl wordt verwarmd terwijl het roteren, hoog drogend efficiency.

 

2.Rough-was die - de verpletteren - zuivert was - het drogen proces

 

Voor het vervuilde profiel, verspil landbouwfilm, verpakkende zakken, zou ruwe was eerst moeten uitvoeren, zand, steen en metaal en andere buitenlandse organismen verwijderen, om schade aan de maalmachine te verhinderen. Verspil plastic producten nadat de ruwe was dehydratie centrifugeert, en dan verzonden naar de gebroken maalmachine. Na het verpletteren, wordt het verder schoongemaakt om de onzuiverheden te verwijderen daarin. Kent u het de korrelingsprocédé en voorzorgsmaatregelen voor afvalplastieken als zij olie bevatten? Doorweek in geconcentreerd alkalisch water of warme wasoplossing, en produceer dan wrijving en botsing tussen afval verwijderen de plastic blokken (stukken) door te bewegen, vuil, spoelen en dan ontwateren en drogen.

 

3.Mechanized het schoonmaken

 

Alvorens het afvalplastiek het schoonmakende materiaal ingaat, wordt het verpletterd in een droog of nat verpletterend materiaal. Na het drogen, wordt het geblazen in een opslagbak. Dan wordt het afvalplastiek verpletterd door een schroefvoeder om het korrelingsprocédé van afvalplastiek te plaatsen en van belang is voor aandacht. Ga in de schoonmakende tank binnen. Twee counter-rotating peddelschachten vervoeren langzaam het materiaal door de wastank, creërend een draaikolk die weg het vuil op het plastiek spoelt. Het vuil daalt aan de bodem van de tank en verwijderd met regelmatige intervallen. Het schoongemaakte afval drijft omhoog en door een schroeftransportband gelost. Het grootste deel van het water werd verwijderd. Kent u het proces en de kwesties die vergen aandacht van korreling van afvalplastieken voor het verpletteren van materialen met schroefinput? Voer in het drogende systeem. Het drogende systeem bestaat uit een roterende droger en een hete luchtdroger. De overblijvende vochtigheid van het drogende systeem geeft van 1% ~ 2% rekenschap. Het schoongemaakte materiaal wordt verzonden naar de opslagbak, en naar de uitdrijvingsgranulator dan verzonden om korrel te maken.

 

Drie, de korrelingsprocédé van de afval plastic uitdrijving

 

De afvalplastieken in prestaties met de nieuwe hars is verschillend, is dit omdat zij het vormende proces van hitte ervaren en geschiedenis scheren, en ervaren tijdens het gebruiken van hitte, zuurstof, licht, klimaat en een verscheidenheid van media, dientengevolge, de mechanische eigenschappen van gerecycleerde materialen, met inbegrip van treksterkte en effectprestaties dan de originele hars, barsten die door de verandering van de oppervlaktestructuur, de verschijningskwaliteit worden veroorzaakt, en het afvalplastiek die technologische proces en kwesties korrelen die aandacht vergen, u het weet? Ook zeer inferieur aan voordien, is het kleurenhaar geel, diaphaneity dalingen. De eigenschappen van verschillende materialen variëren. De variatie van polyolefin is vrij klein. Kent u het relatieve moleculaire procédé en de kwesties die van de afval plastic korreling vergen aandacht toe te schrijven aan verwerking, vooral veelvoudige verwerking? De vermindering kan door de het crosslinking reactie worden gecompenseerd, zodat kan het verwerkingsbezit constant in zekere mate worden gehouden. De situatie van styreencopolymeer is verschillend, elke keer na verwerking, worden de trekeigenschappen verminderd. Na ongeveer vier processen, is de hardheidsvermindering zeer ernstig. Bovendien is de doeltreffendheid van de rubberbepaling van het faseeffect verminderd wegens het cross-linking. Hoewel het hoog effectpolystyreen is, is zijn effecthardheid neen beter dan dat van algemeen doelpolystyreen.

 

De eigenschappen van afvalplastieken kunnen worden verbeterd door nieuwe materialen te mengen of specifieke stabilisatoren en additieven, zoals middel tegen oxidatie en hittestabilisator toe te voegen, die de nadelige gevolgen van hitte en zuurstof tijdens het het korrelen procédé van afvalplastieken kan verminderen. In één of ander gemengd afval kunnen de plastieken, compatibilizer ook geschikt worden toegevoegd, zoals polyethyleen en polypropyleen gemengd EP D M van afvalplastieken of euro V A.In kan de afval plastic recyclingskorreling ook gewijzigd, zoals pp-afvalfilm worden gevuld tegelijkertijd om 10% ~ 35% van het het vullen materiaal toe te voegen, 3% ~ 6% van het smeermiddel, 2% ~ 4% van de kleur masterbatch. Het geregenereerde materiaal dat met de vuller van CaC wordt voorbereid O 3 wordt gebruikt in injectieproducten, die de vormende cyclus effectief verkorten, de starheid van producten verbeteren, de temperatuur van thermische misvorming kunnen verhogen en inkrimping verminderen.

 

Het smeermiddel verbetert de vloeibaarheid van de smelting. Bij het recycling van sommige techniekplastieken, het vullen en het korrelen kan het procédé van afvalplastieken ook worden uitgevoerd en weten de kwesties het die vergen aandacht u? Sterk en gelegeerd. Voor sommige materialen die gemakkelijk zijn om vochtigheid, zoals PA, HUISDIER, enz. te absorberen, zal het water degradatie in het proces veroorzaken, makend tot het relatieve moleculaire afval plastic korrelingsprocédé en kwesties die vergen aandacht weet u het? De daling, de dalingen van de smeltingsviscositeit, fysische eigenschappen vermindert. Weet u dat het water in afvalplastieken zou moeten worden verwijderd en volledig droog vóór verwerking, om het procédé van de de plastiekenkorreling van het kwaliteitsafval van gerecycleerde materialen en kwesties te verzekeren die aandacht vergen?.