NINGBO LVHUA PLASTIC & RUBBER MACHINERY INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China NINGBO LVHUA PLASTIC & RUBBER MACHINERY INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD. Bedrijfsprofiel
  • China NINGBO LVHUA PLASTIC & RUBBER MACHINERY INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD. Bedrijfsprofiel
  • China NINGBO LVHUA PLASTIC & RUBBER MACHINERY INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD. Bedrijfsprofiel
  • China NINGBO LVHUA PLASTIC & RUBBER MACHINERY INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD. Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Merken: Plastic Recyclingsmachine
Aantal werknemers: 80~100
Jaarlijkse omzet: 7000000-8000000
Opgericht Jaar: 1992
Export pct: 40% - 50%
Locatie: Ningbostad, Zhejiang-provincie
Inleiding

Co. van de de MACHINES INDUSTRIEEL HANDEL van NINGBO LVHUA is PLASTIC & RUBBER, Ltd een professionele vervaardiging van plastic recyclingsmachine en het pelletiseren van extruder. En het is in plastic recycling ingediend voor bijna twee decennia geweest.

Wij begonnen onze carrière van een kleine workshop van plastic meer pelletizier in jaar1992.our filiaal gezet in verrichting in augustus 2011 genoemd NINGBO LVHUA PLASTIC & RUBBERmachines INDUSTRIEEL HANDELSco., LTD.The-plaatsdekking een gebied van twintig duizend vierkante meters. Wij hebben modern technologiecentrum en allerlei verwerkingsmateriaal met testende faciliteiten. Ons bedrijf vergt altijd klantentevredenheid aangezien het doel, klanten constant en identiteit steunt. Blijf altijd uitbreidend onze markt en bevorderend onze technologievooruitgang.

Ons materiaal heeft reeds vele uitvindingsoctrooien now.passed ISO9001 gehad: de certificatie van 2008. De plastic pelletiserende eenheid heeft de Ce-authentificatieveiligheid overgegaan. In 2007our LDA-zijn de reeksen op de nationale projecten van het toortsplan. In 2008 werd ons bedrijf toegekend de ningbo high-tech ondernemingen. ANS het bedrijf neemt de nationale projecten van het innovatiefonds in 2009.In 2010 wij een ander takbedrijf vestigden, genoemd Lvhua plastic en rubbermachines industry™ Co., Ltd. In 2011, keurden wij nogmaals goed als high-tech onderneming en het gebeëindigde Fonds Project.In 2013 van de Natie, wonen wij K bij tonen in Germany.In 2015, worden wij uitgenodigd door kabeltelevisie.

Wij zijn het Groene Eiland u naar zoekt.

-Milieu het beschermen van middelen voorziet zich recycling het cirkelen het economische ontwikkelen.

-Onderzoek voortdurend het toepassen van rubber&plastic ingediende materialen in nieuw.

China NINGBO LVHUA PLASTIC & RUBBER MACHINERY INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD. Bedrijfsprofiel 0

China NINGBO LVHUA PLASTIC & RUBBER MACHINERY INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD. Bedrijfsprofiel 1

Geschiedenis

In 1992, begonnen wij onze carrière van een kleine workshop van plastic pelletiseermachine.

In 1996, vestigden wij LVDAO-machines en begonnen bewegend aan de geformaliseerde ontwikkelingsweg.

In 2001, bewogen wij ons aan de streek van de mazhuindustrie en factorengebied dat aan 5000 vierkante meters wordt ontwikkeld.

In 2004, vestigden wij de het pelletiseren en FPB van SJP reeks horizontale snijder.

In 2005, ontving de plastic recycling&pelletizing lijn het nationale octrooi en het bedrijf werd overgegaan het ISO-het systeemcertificaat van de 9001:2000kwaliteit en Ce-certificaat.

In 2006, verkreeg ons bedrijf het recht op self-management invoer en de uitvoer.

In 2007, werden wij verkozen aan het Nationale project van het toortsplan en de automatische crushing&baiting pelletiserende lijn verkreeg serveral octrooien.

In 2008, werden wij geïdentificeerd aangezien een high-tech onderneming, vooral onze EPS schuim recycling&pelleting lijn verscheidene octrooien verkreeg.

In 2009, werden wij gevestigd het takbedrijf en het werd ook gebruikt als platform van materiaal testend en het onderzoek veronderstelde het nationale project van het innovatiefonds.

In 2010, vestigden wij het takbedrijf dat plastic en rubber de machines industry™ Co. van LVHUA, Ltd werd genoemd.

In 2011, keurden wij nogmaals goed als high-tech en beëindigden het Fondsenproject van de Natie.

Dienst

De diensthouding: 

De fabrikanten hebben de professionele technici van uitstekende kwaliteit en gevorderd modern productiemateriaal. Alle producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd. Hun goed uitgeruste faciliteiten en uitstekende kwaliteitscontrole door alle productiestadia laten ons toe om totale klantentevredenheid te waarborgen.

 

 

Verpakking & Levering:
1. Wij kunnen naar maat gemaakte verpakking verstrekken.
2. De herinnering levert bij de eigenlijke dag.
3. Goedgetraind en gedisciplineerd inpakkend team.
4. De naverkoopdienst:. Om het even welke vragen of problemen na het ontvangen van het product, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. De problemen voor u onmiddellijk worden opgelost.
5. Verfijnde en professionele logistische agent.

 

Concurrentievoordelen:

1. Sinds 1992, professionele fabrikant die van plastiek machinie en machine pelletiseren recycleren;
2. De grootste fabrikant die van plastiek machine in zhejiangprovincie pelletiseren.
3. 3000 PCs-kwaliteit van pelletiseermachine in één jaar .300 PCs-hoeveelheid het recycling van machine in één jaar.
4. Belofte: Wij zullen technische ondersteuning voor al leven met meer dan 20 jaar ervaringen verstrekken.

Ons Team

Als resultaat van onze hoogte - kwaliteitsproducten en eminente klantenservice, hebben zij een mondiaal verkoopnet bereikt die Zuid-Amerika, Afrika, Westelijk Europa en Oostelijk Azië enz. bereiken.

 

Ons team is ons waardevolste middel en belangrijkste reden voor ons succes. Ik ben gezegend om de kwaliteit te hebben die van mensen me en ons bedrijf omringen wie ik ook naar als familie kan verwijzen.

 

De snelle citaten, strikte kwaliteitsnaleving, zouden punctuele levering onze grote voordelen zijn.

Ons bedrijf zal diep wortel geschoten worden in de aangepaste zaken van nieuw-stadium Chinese producten, beter en zal bloeien.

Als u vereiste hebt, gelieve te klikken op het Contact van de productpagina „nu „dichtknopen om ons verkoopteam te contacteren.

 

China NINGBO LVHUA PLASTIC & RUBBER MACHINERY INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD. Bedrijfsprofiel 0China NINGBO LVHUA PLASTIC & RUBBER MACHINERY INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD. Bedrijfsprofiel 1China NINGBO LVHUA PLASTIC & RUBBER MACHINERY INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD. Bedrijfsprofiel 2