CO. VAN DE DE MACHINES INDUSTRIEEL HANDEL VAN NINGBO LVHUA PLASTIC & RUBBER, LTD.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

NINGBO LVHUA PLASTIC & RUBBER MACHINERY INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD.

Certifications
Van goede kwaliteit plastic snijmachine voor verkoop
Van goede kwaliteit plastic snijmachine voor verkoop
Customers Reviews
De kwaliteit van hun producten is altijd 100% en zij gaan hierboven en verder om mijn behoeften tevreden te stellen. De mededeling is altijd groot, en de levertijden zijn op programma.

—— Catherlin

Nicole Song deed een uitstekend werk communicerend met ons precies te worden wat wij zochten. Na het contacteren van veelvoudige vervaardiging kwam haar bedrijf het meest duidelijk uit omdat zij bijzondere aandacht aan allen of onze vereisten betaalde. Zij antwoordden terug op een snelle en eerbiedige manier en wij verheugen ons op opnieuw het doen van zaken met hen.

—— David

Ik ben online Chatten Nu

NINGBO LVHUA PLASTIC & RUBBER MACHINERY INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD.

1 2 3 4
NINGBO LVHUA PLASTIC & RUBBER MACHINERY INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD. NINGBO LVHUA PLASTIC & RUBBER MACHINERY INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD. NINGBO LVHUA PLASTIC & RUBBER MACHINERY INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD. NINGBO LVHUA PLASTIC & RUBBER MACHINERY INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD.
Workshopteam tentoonstellingsgebied montagewerkplaats

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : Plastic Recyclingsmachine
Aantal werknemers : 80~100
Jaarlijkse omzet : 7000000-8000000
Opgericht Jaar : 1992
Export pct : 40% - 50%
Location: Ningbo city,Zhejiang province

Co. van de de MACHINES INDUSTRIEEL HANDEL van NINGBO LVHUA is PLASTIC & RUBBER, Ltd een professionele vervaardiging van plastic recyclingsmachine en het pelletiseren van extruder. En het is in plastic recycling ingediend voor bijna twee decennia geweest.

Wij begonnen onze carrière van een kleine workshop van plastic meer pelletizier in jaar1992.our filiaal gezet in verrichting in augustus 2011 genoemd NINGBO LVHUA PLASTIC & RUBBERmachines INDUSTRIEEL HANDELSco., LTD.The-plaatsdekking een gebied van twintig duizend vierkante meters. Wij hebben modern technologiecentrum en allerlei verwerkingsmateriaal met testende faciliteiten. Ons bedrijf vergt altijd klantentevredenheid aangezien het doel, klanten constant en identiteit steunt. Blijf altijd uitbreidend onze markt en bevorderend onze technologievooruitgang.

Ons materiaal heeft reeds vele uitvindingsoctrooien now.passed ISO9001 gehad: de certificatie van 2008. De plastic pelletiserende eenheid heeft de Ce-authentificatieveiligheid overgegaan. In 2007our LDA-zijn de reeksen op de nationale projecten van het toortsplan. In 2008 werd ons bedrijf toegekend de ningbo high-tech ondernemingen. ANS het bedrijf neemt de nationale projecten van het innovatiefonds in 2009.In 2010 wij een ander takbedrijf vestigden, genoemd Lvhua plastic en rubbermachines industry™ Co., Ltd. In 2011, keurden wij nogmaals goed als high-tech onderneming en het gebeëindigde Fonds Project.In 2013 van de Natie, wonen wij K bij tonen in Germany.In 2015, worden wij uitgenodigd door kabeltelevisie.

Wij zijn het Groene Eiland u naar zoekt.

-Milieu het beschermen van middelen voorziet zich recycling het cirkelen het economische ontwikkelen.

-Onderzoek voortdurend het toepassen van rubber&plastic ingediende materialen in nieuw.

Contactgegevens
NINGBO LVHUA PLASTIC & RUBBER MACHINERY INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD.

Contactpersoon: Ms. Nicole song

Tel.: 86-574-62480897

Fax: 86-574-62067112

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)