plastic Markt de 19de van China van 2019 (Taizhou)

September 28, 2019

Tentoonstellingstijd:

11 oktober, 2019 - 14 Oktober (Vrijdagen aan Maandagen 4 dagen)

Tentoonstellingstrefpunt:

Centreren de de Taizhou Internationale Overeenkomst en Tentoonstelling Road van Nr 901 Tengda, Luqiao-District, Taizhou-Stad, Zhejiang-Provincie

Cabineaantal: Gebied A A10

Tel.: 0574-62481158

 

 

Tentoonstellingsinleiding

De plastic Markt van 19de China (die hierna als „Plastic Markt“ wordt bedoeld) zal in Internationaal de Overeenkomst en de Tentoonstellingscentrum van Taizhou vanaf 11 tot worden gehouden 14 Oktober, 2019. Na 18 jaar van ontwikkeling, wordt het tentoonstellingspatroon van plastic grondstoffen, producten, machines, werktuigmachines en vormen in „vier in één“ de industrieketen van plastic handelsbeurs meer en meer rijp. De kenmerken van specialiteit, oorsprong en internationalisering worden meer en meer duidelijk, en het striding vooruit aan de internationale merktentoonstelling.

 

De 19de Plastic Markt zal een tentoonstellingsgebied van 35.000 vierkante meters en 1.600 internationale standaardcabines hebben. Het zou moeten meer dan 600 bekende ondernemingen en 35.000 professionele kopers in binnen- en buitenland aantrekken om de tentoonstelling te bezoeken. Onder hen, zouden de kopers overzee uit meer dan 30 landen met bijna 1.000 mensen moeten komen.

 

1. Bevordering van de markt en de een hoge vlucht nemende productie en marketing in de plastiekenindustrie

 

Volgens statistieken, overspanden de de bevorderingsbezoeken van de de 18de Plastieken Eerlijke markt van China 12 provincies zoals Zhejiang, Jiangsu en Hubei, van Tchang-tchoun, Jilin-Provincie in het noorden, Shantou, de Provincie van Guangdong in het zuiden, Linyi, Shandong-Provincie in het Oosten en Chengdu, de Provincie van Sichuan. Een totaal van 58 binnenlandse plastiekenmarkten werden bezocht en meer dan 20 tentoonstellingen van de plastiekenindustrie werden bijgewoond. 51 binnenlandse en buitenlandse verenigingen werden uitgenodigd. Op de vergadering, waren er 35 deelnemers; 19 de groepen overzee van meer dan 20 landen werden uitgenodigd, met meer dan 700 deelnemers en meer dan 1000 daadwerkelijke deelnemers; door diverse middelen zoals uitnodigingsletters, uitnodigingsvraag, de openbare getallen van Wechat en websites, niet alleen woonden de de industrieleiders de tentoonstelling bij achter elkaar, maar ook overschreed het aantal publiek en de Industriegroepen overzee de uitnodiging. Het aantal lokale exposanten van Taizhou is ook enthousiast, is het totale aantal professioneel eigenlijk aanwezig publiek meer dan 35.000.

 

Met de ononderbroken holding van plastic handelsbeurs, begon Taizhou op de transformatie van plastic vormen voor automobiel en motorfietsdelen en dagelijkse plastic producten aan nauwkeurige huishoudapparaten en automobieldelen op grote schaal de nadruk te leggen. De hoogwaardige vormen werden uitgevoerd naar Italië, Japan, Frankrijk en andere landen.

 

Taizhou heeft sterke capaciteit om vormen en uitstekende prijs te ontwikkelen. Het productieniveau van plastic vormen op grote schaal heeft in een geavanceerde positie in China verkeerd. De vorm en de plastic industrie zijn één van zevenhonderd de miljard-dollars industrieën in Taizhou. Volgens onvolledige statistieken, in de eerste helft van 2018, snel groeide de plastic industrie van Taizhou, en 387 ondernemingen in plastic verordeningen bereikten outputwaarde van 16,1 miljard yuans. De outputwaarde van 86 ondernemingen in matrijs en vormmaat is 3,331 miljard yuan. Ten tweede, het concept milieubescherming, plastic eerlijke merkwaarde op een hoger niveau

 

In aanwezigheid van de woeste marktconcurrentie, zijn het tekort aan grondstoffen en hoge druk van milieubescherming, het recycling en het gebruik van afvalplastieken een nieuw voorstel geworden.

 

Het Grondstoffenmuseum van de 18de Plastic Markt brengt twee belangrijke grondstoffenreuzen, Sinopec en PetroChina, evenals belangrijke ondernemingen in Yuyao en Taizhou samen, en stelt tegelijkertijd speciale streken voor gerecycleerde plastieken open om de ontwikkeling van cirkeleconomie te bevorderen. Na bijna tien jaar van ontwikkeling, heeft de tentoonstellingszaal van afval plastic recyclingsmaterialen bij de Plastic Markt zijn eigen schaal en merk gevormd. Dit jaar, behandelt de geregenereerde tentoonstellingszaal een gebied van 1500 vierkante meters, aanpassend 70 standaardtentoonstellingscabines. De online informatietransmissie en het delen worden uitgevoerd in de online tentoonstellingskoffie. De online tentoonstellingszaal voert geschikte aanpassing van vraag en aanbod uit. Het gebied van de steekproeftentoonstelling stelt uitstekende binnenlandse bronnen van goederen tentoon. Bovendien handelsonderhandelingen, buitenlandse samenwerking en plastiek van het de hulpafval van het uitwisselingsdiner het verdere. De materiële, gerecycleerde materiële passende onderhandeling van de klantenplaats, samenwerking tussen bedrijven.

 

Na jaren van ontwikkeling, Taizhou-hebben de plastieken in alle gebieden van economie en leven doordrongen, die zes categorieën van dagelijkse plastic producten, techniek plastic producten, industriële plastic producten, landbouw plastic producten, medische plastic producten en verpakking het vormen. 3. De de Plastiekenmarkt van China bevordert de Bevordering van de Plastiekenindustrie