CO. VAN DE DE MACHINES INDUSTRIEEL HANDEL VAN NINGBO LVHUA PLASTIC & RUBBER, LTD.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

NINGBO LVHUA PLASTIC & RUBBER MACHINERY INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD. Fabrieksreis

Certifications
Van goede kwaliteit plastic snijmachine voor verkoop
Van goede kwaliteit plastic snijmachine voor verkoop
Customers Reviews
De kwaliteit van hun producten is altijd 100% en zij gaan hierboven en verder om mijn behoeften tevreden te stellen. De mededeling is altijd groot, en de levertijden zijn op programma.

—— Catherlin

Nicole Song deed een uitstekend werk communicerend met ons precies te worden wat wij zochten. Na het contacteren van veelvoudige vervaardiging kwam haar bedrijf het meest duidelijk uit omdat zij bijzondere aandacht aan allen of onze vereisten betaalde. Zij antwoordden terug op een snelle en eerbiedige manier en wij verheugen ons op opnieuw het doen van zaken met hen.

—— David

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

   Co. van de de MACHINES INDUSTRIEEL HANDEL van NINGBO LVHUA is PLASTIC & RUBBER, Ltd een professionele vervaardiging van plastic recyclingsmachine en het pelletiseren van extruder. En het is in plastic recycling ingediend voor bijna twee decennia geweest.

   

   Aangezien ons bedrijf meer dan 20 jaar werd gevestigd, bereiken wij dozens van uitvinding patens. Wij bezitten het moderne technologiecentrum en allerlei het testen materiaal. Ons principe is nastreeft onderhoud op kwaliteit, vernieuwt de ontwikkeling.

   

  NINGBO LVHUA PLASTIC & RUBBER MACHINERY INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD.NINGBO LVHUA PLASTIC & RUBBER MACHINERY INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD.

 • OEM / ODM
 • R & D

  De PLASTIC & RUBBERmachines van LVHUA hebben een professioneel R&D-team met bijna 20 jaar ervarings in het pelletiseren van gebied om het pelletiseren van machines van de beste kwaliteit en de hoge stabiliteit te voorzien.

   

  De PLASTIC & RUBBERmachines van LVHUA hebben productiebeheer vooruitgegaan en ook technische innovaties blijven doen allerlei de machines van de pelletizngextruder verstrekken. 

   

  De producten met goede kwaliteit zijn onderworpen aan groot welkom en een lof.

  NINGBO LVHUA PLASTIC & RUBBER MACHINERY INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD.NINGBO LVHUA PLASTIC & RUBBER MACHINERY INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD.

Contactgegevens
NINGBO LVHUA PLASTIC & RUBBER MACHINERY INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD.

Contactpersoon: Ms. Nicole song

Tel.: 86-574-62480897

Fax: 86-574-62067112

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)